Werken, leren en ontmoeten

Op locatie Brummen Breed kan en mag je van alles doen. Het aanbod is vraaggericht en heel breed. Daarom de naam Tavaris Brummen Breed. Je werkt samen of zelfstandig. Onze gezellige, veilige en open sfeer is het allerbelangrijkste. Er is van alles mogelijk.

Zo zijn er deelnemers die twee keer per week helpen met het bakken van koeken voor een plaatselijk restaurant. Er zijn deelnemers die hun eigen creaties maken, zoals te gekke knuffels, schilderijen en gekleurde sokken en brijwerk. Ook kun je helpen met maken van jam van vruchten uit eigen tuin. Of je kunt een spelletje doen. Misschien is een van deze activiteiten wel iets voor jou. Of heb je een ander idee van wat je wilt doen. Onze begeleiders helpen je met het vinden van de activiteit(en) die het beste passen bij jouw talent.

Je kunt in alle rust werken of wat meer contact en gezelligheid opzoeken. Het is aan jou. Er is in ieder geval altijd ruimte voor een praatje en een grapje.

Openingstijden:

Maandag t/m donderdag: 09:00 uur – 16:00 uur

Contact:

055 – 539 47 77 (algemeen nummer)

brummen.tavaris@riwis.nl

Hoe is het hier?

Wij zijn van maandag tot en met donderdag open van 9:00 uur tot 16:00 uur.  Je bent welkom om een dag(deel) te komen om aan je eigen project of aan een opdracht te werken. Op dinsdag- en woensdag- en donderdagochtend bakken we samen met wie dat wil koeken.

Leren bij Tavaris

Je kunt je talenten hier op jouw manier inzetten en verder ontdekken. Iedereen heeft talent. De een vindt het fijn om mooie gekleurde sokken te breien. De ander werkt mee aan een handlingopdracht. Weer iemand anders maakt knuffels of heerlijke jam van peren uit onze tuin. Kortom, er is van alles mogelijk.

Onze trajecten

Bij alle locaties van Tavaris zijn er verschillende trajecten mogelijk vanuit:

  • Een Wmo beschikking
  • Een Wlz indicatie
  • Het UWV
  • Het PGB

Staat jouw financiering hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Ben je op zoek naar of heb je vragen over een specifiek traject? Stuur een dan een bericht naar Laura, ons hoofd trajectbegeleiding Vragen begeleiders – Tavaris.nl

Tavaris-Brummen

In actie

“De naam Tavaris staat voor het ontdekken van talent van onze deelnemers. Waar ben je goed in, wat vind je leuk, waar liggen je kwaliteiten. Daar proberen we, binnen onze mogelijkheden, zo goed als mogelijk op in te springen.”

– Tineke (begeleider)

Onze werkzaamheden zijn een middel om de deelnemer te dienen in zijn of haar persoonlijke groei. Dat staat altijd voorop. Toch komen uit die werkzaamheden vaak fantastische creaties en daar zijn we enorm trots op. Daarom hebben wij de verkoop van onze producten mogelijk gemaakt voor wie dat wil. Hoe dat werkt, vind je via onderstaande knop.

Nieuws, Projecten & Ervaringsverhalen

Wij zoeken nog

Op dit moment zoeken we geen specifieke rol, maar je bent altijd welkom om eens te kletsen over wat je bij ons kan doen.

Aanmelden

Wil jij ontdekken of er bij Tavaris een geschikte rol, plek of activiteit voor jou is? Dan kan dat op verschillende manieren. Het makkelijkste is dat je een gesprek aanvraagt met een van onze trajectbegeleiders. Je kan dan zelf aangeven wat je wil en met wat je nog niet weet helpen we je onderzoeken.

Bij zo’n gesprek mag je natuurlijk een naaste of begeleider meenemen om je te ondersteunen. Wat jij prettig vindt. Heb je al een werk-, leer- en ontmoetplek van Tavaris op het oog? Dan mag je bij je aanmelding doorgeven waar je graag een dag(deel) wilt kijken. We ontvangen je dan graag daar.