Lentekriebels bij Tavaris Groen!

Lentekriebels bij Tavaris Groen!

Het is weer zover: de vogels fluiten, de bloemen bloeien en de zon laat zich steeds vaker zien. Je voelt het in de lucht, het voorjaar is in volle gang! En wat doen wij dan bij Tavaris Groen? Juist, de handen uit de mouwen steken en de tuinen van Riwis Zorg & Welzijn weer laten stralen!

Onder leiding van Bert zijn we druk bezig met het aanpakken van de tuinen. Van het snoeien van struiken tot het planten van kleurrijke bloemen, we doen het allemaal. En wat een verschil maakt het! De tuinen zijn weer om door een ringetje te halen, klaar om bewoners en bezoekers te verwelkomen in een oase van rust en schoonheid.

Maar het mooiste van alles? Het plezier en de voldoening die we halen uit ons werk. Samen bezig zijn in de natuur, lekker kletsen en lachen terwijl we onze handen uit de mouwen steken, dat is waar het bij Tavaris Groen om draait.

Dus als je binnenkort langs de tuinen van Riwis Zorg & Welzijn loopt, neem dan zeker even een kijkje en geniet van al het moois dat we samen creeeren. En wie weet, misschien kom je ons wel tegen, bezig met onze volgende groene project!

Laten we er een geweldig groen seizoen van maken!