Wie zijn wij?

Tavaris staat voor: ‘samen het beste uit jezelf halen’. Iedere werk-, leer- en ontmoetlocatie locatie in Apeldoorn of Brummen heeft uiteindelijk dat doel. Er is voor iedereen plek. Of je die nu vindt in de activiteiten of in het samen zijn. Onze begeleiders helpen je er snel thuis te voelen.

Over_Ons_Tavaris

Dagbesteding

De locaties van Tavaris noemen wij leer-, werk- en ontmoetplekken. Er wordt hard gewerkt en onze mensen zijn trots op wat zij leren en maken. Hier bouw je een structuur op en maken we afspraken. We helpen elkaar en nemen wat we doen erg serieus. Dit kan jouw opstap zijn richting een betaalde baan. Een plek om (weer) in balans te komen, een rol te vinden waarin je kan doen waar jij je fijn bij voelt én bovendien een plek waar we ons aan elkaar optrekken. De locaties van Tavaris zijn dan ook zoveel meer dan wat er aan helaas aan het stigma rond ‘dagbesteding’ hangt. Daarom hebben we samen besloten om het woord dagbesteding zoveel als mogelijk te vermijden.

Over-Ons-Keuken

Wie zijn wij?

De naam Tavaris is bedacht en gekozen door onze deelnemers en begeleiders. Het staat voor ‘talent van Riwis’. Wij geloven dat iedereen talent heeft en dat begeleiden wij namens Riwis (Zorg & Welzijn) op al onze locaties. Iedereen werkt hier gelijkwaardig samen. Je krijgt de ruimte om voor jezelf te werken of een rol te spelen voor Tavaris. We doen bijna alles samen. Zo is ons logo door een groep van onze deelnemers ontworpen en onderhouden we samen deze website.

Voor en door deelnemers

Tavaris hebben we ontwikkeld samen met onze deelnemers. Zij hebben onze naam bedacht en samen het logo gemaakt. Gezamenlijk beheren zij ook deze website en webshop. Zij maken de sfeer die Tavaris kenmerkt en zorgen ervoor dat ook nieuwe deelnemers op een prettige plek terecht komen. Omdat zij het beste weten hoe.

Werkplaats