Begeleiding van Tavaris

Iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen talenten. Onze begeleiding helpt je zo goed mogelijk om jouw talenten te ontdekken en in te zetten in een omgeving die bij jou past. Voor de een is dat een rustige omgeving met veel vrijheid; een ander wil graag samenwerken en voelt zicht prettig bij duidelijke afspraken en instructies.

Onze begeleiders zijn goed in het vinden van de omgeving en activiteit die bij jou past. Ze helpen jou bij je uitdagingen. Bij het leren van nieuwe vaardigheden en het halen van doelen die je zelf bepaalt. Je kan altijd bij hen terecht met vragen. Zij zijn er om je te ondersteunen wanneer je afspraken met jezelf maakt om bijvoorbeeld structuur op te bouwen.

Vraaggericht aanbod

Tavaris heeft activiteiten voor iedereen verdeeld over verschillende locaties. Je kunt zo aansluiten bij de activiteiten die aangeboden worden, maar als je op een locatie iets anders wil doen dan doen wij ons best om dat mogelijk te maken. De trajectbegeleider helpt jou om te vinden wat je wilt doen en vervolgens ook waar je dat kan doen. Weet je al waar je wat wil doen, maar nog niet wat? Ook dan helpen we je jouw activiteit vinden. Met een Wlz of Wmo indicatie of beschikking voor dagbesteding kan je bij alle Tavaris-locaties terecht.