Johannes met pensioen

Een waardevolle aanwinst voor Tavaris Groen

Pensioen

Johannes is een bescheiden man, altijd vriendelijk en vol energie. Hij is een harde werker maar de onverschilligheid van zijn baas begon aan hem te knagen. Hij wist dat hij meer verdiende en dat er een betere manier moest zijn om zijn tijd en talenten te benutten. Toen Johannes het nieuws hoorde dat hij met pensioen mocht gaan, voelde hij zich oplucht. Hij keek uit naar de vrijheid en de mogelijkheid om te genieten van zijn welverdiende rust. Maar tegelijkertijd voelde hij zich onrustig bij het idee om niets meer te doen, om niet langer onder de mensen te zijn en zijn vaardigheden te benutten.

Positieve sfeer

Daarom bood Johannes aan om vrijwillig door te blijven werken bij Tavaris Groen. Zijn vrijwillige inzet wordt zeer gewaardeerd, want mensen zoals Johannes zijn altijd welkom en worden beschouwd als een grote aanwinst voor het werkplezier van Tavaris Groen. Zijn vriendelijke en betrouwbare persoonlijkheid brengt een positieve sfeer met zich mee en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Johannes neemt deel aan verschillende activiteiten en taken bij Tavaris Groen. Of het nu gaat om het verzorgen van de tuinen, het helpen bij het onderhoud van het terrein, of het ondersteunen van andere deelnemers, Johannes is altijd bereid om zijn handen uit de mouwen te steken.

Het beste uit jezelf halen

Het verhaal van Johannes met pensioen laat zien dat er altijd ruimte is voor nieuwe avonturen, zelfs als je denkt dat je rustig met pensioen gaat. Soms kan vrijwilligerswerk de sleutel zijn tot invulling en geluk. En voor de mensen van Tavaris Groen is Johannes’ aanwezigheid een inspiratiebron voor iedereen om elke dag het beste uit zichzelf te halen.
En zo blijft Johannes, ondanks zijn pensioen, de wereld een beetje mooier maken.