Groen doet groeien: Een dagje uit met Tavaris Groen

Gevoel van opwinding

Een gevoel van opwinding en verwachting hing in de lucht op woensdag 27 september, want er stond iets bijzonders op het programma voor het hele team van Tavaris Groen. Als een paddenstoel die al vele draadjes ondergronds had, voelde iedereen dat er iets groots stond te gebeuren. Het hele team van Tavaris Groen en hun naastbetrokkenen waren zich ervan bewust dat er iets speciaals stond te gebeuren.

Samenwerking en groei

Het was een dag die al lang van tevoren was gepland: een cursusdag voor het gehele team van Tavaris Groen. Sommigen hadden al ervaring in het werken met groenvoorzieningen en zelfs certificaten behaald, terwijl anderen nauwelijks machines hadden vastgehouden. Er was wat geregel en geruststelling nodig om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelde. Sommigen twijfelden zelfs of ze wel iets aan deze dag zouden hebben, of het niet te moeilijk of te makkelijk zou zijn.

Maar al snel bleek dat deze dag meer was dan alleen maar een cursus. Het was een dag van samenwerking en groei, zowel letterlijk als figuurlijk. Bij de praktijkonderdelen hielpen teamleden elkaar om beter te worden in hun vaardigheden. Terwijl de sfeer groeide, ging ook de kwaliteit van het werk omhoog. Het hoogtepunt van de dag was toen de eerste waaghalzen plaatsnamen op de zitmaaiers en met volle snelheid over het groene gras reden. Deze ervaring bracht niet alleen de adrenaline omhoog, maar ook het zelfvertrouwen van iedereen.

Ruimte om te groeien

Toen de dag ten einde liep en het team terugkeerde naar de vertrouwde omgeving van Tavaris Groen, kon je de opwinding en de energie voelen. Iedereen praatte uitbundig na over de dag en er was één vraag die steeds terugkwam: “Wanneer kunnen we weer zoiets doen?”

Tavaris Groen bewees op deze dag dat groen niet alleen de natuur laat groeien, maar ook mensen. Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt of hoe goed je bent in je werk; er is altijd ruimte om te groeien, te leren en samen te werken. Op deze bijzondere dag, groeide niet alleen het groen, maar ook de banden tussen de teamleden van Tavaris Groen. En dat is iets om trots op te zijn!