Officiële start en presentatie Tavaris

Op 1 december zijn we officieel van start gegaan. Onze nieuwe naam, logo en slogan
werden onthuld door wethouder Anja Prins van de gemeente Apeldoorn en Rob
van Tavaris Techniek.

Werken, leren en ontmoeten

Voor iedereen is er een passende plek bij Tavaris. Voorheen kende je ons misschien als dagbesteding van Riwis Zorg & Welzijn of als Riwis Techniek, Beeld & Co, Vervoer of anders. We hadden verschillende namen en waren daardoor niet altijd goed vindbaar voor klanten of voor mensen die bij ons willen deelnemen, leren en werken. Kortom de hoogste tijd voor een nieuwe merknaam met een nieuw logo.

Na de officiële onthulling was er een markt waar alle locaties van Tavaris zichzelf presenteerden. Wethouder Prins was onder de indruk van de samenwerking en de presentatie en sprak mooie woorden. “Wat mooi dat jullie via Tavaris je talenten ook kunt ontwikkelen, en nieuwe dingen kunt leren. En daarbij ook nog mensen kunt ontmoeten, en het gezellig met elkaar hebt. Elkaar kunt helpen. En je misschien aan elkaar kunt optrekken. Kortom, bij Tavaris draait het om werken, leren en ontmoeten en dat kan ik alleen maar toejuichen. Jullie nieuwe slogan ‘Samen het beste uit jezelf halen’ vat dit alles eigenlijk heel erg mooi samen. Heel veel succes samen”.

Wat is Tavaris?

Met onze zes verschillende werk- leer- en ontmoetplekken in Brummen en Apeldoorn zorgen we ervoor dat er voor ieder wel een geschikte omgeving is waar je rol, je uitdaging en sfeer precies bij je past. Onze plekken bieden een basis voor veel mensen uit Apeldoorn, Brummen en omgeving. Met elkaar onderhouden ze een prettige werk- en leeromgeving waar iedereen gelijkwaardig is. De mooie producten die ze maken, zijn slechts een resultaat van de samenwerking waar iedere deelnemer (en begeleider) gestimuleerd wordt om het beste uit zich zelf te halen van wat op dat moment lukt. Daar zijn we nog het meest trots op.

De nieuwe naam

De naam Tavaris is bedacht en gekozen door onze deelnemers en begeleiders. Het staat voor ‘talent van Riwis’. Wij geloven namelijk dat iedereen talent heeft en dat begeleiden wij namens Riwis op al onze locaties. Iedereen werkt hier gelijkwaardig samen. Je krijgt de ruimte om voor jezelf te werken of je kunt aan opdrachten meewerken. We werken bijna overal samen aan. Zo is ons logo is door een groep van onze deelnemers ontworpen en we onderhouden samen de nieuwe website.

We zijn trots op het resultaat en bovenal op al onze deelnemers en begeleiders van Tavaris die dit samen mogelijk maken. Wil je meer weten? Kijk op www.tavaris.nl of bekijk de video.