Werken, leren en ontmoeten

Ga aan de slag bij onze creatieve werkplaats, op het Zwitsalterrein waar je prachtige dingen kunt (leren) maken. Je kan meewerken aan theaterdecors, maar ook werken aan je eigen project. Lassen, schilderen, werken met hout en het repareren van audioapparatuur behoren allemaal tot de mogelijkheden. We werken veel met oud ijzer, auto-onderdelen en andere leuke en gekke materialen die je fantasie prikkelen.

Verder zijn er in en rond de werkplaats allerlei leuke dingen te doen en te leren. Vraag ons naar de mogelijkheden als je een idee hebt (of als je juist geen idee hebt).

Plezierig werken en gezelligheid staan bij ons voorop. Onze werkzaamheden zijn ontzettend leuk al zeggen we het zelf, maar uiteindelijk is ons werk een middel voor jouw persoonlijke groei. Jij bepaalt de richting en het doel waar je aan wil werken en wij helpen en ondersteunen je in je reis daarnaartoe.

We nodigen je van harte uit om te komen kijken!
Groet, Maurice en Jorik

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur – 16:00 uur

Contact:

055 – 539 47 77 (algemeen nummer)

kunstmetaal.tavaris@riwis.nl

Hoe is het hier?

Rond 09.00 uur ’s ochtends komen de eerste deelnemers binnenwandelen. Iedereen begint de dag op zijn of haar eigen tempo. Je werkt verder aan het project waar je al een tijdje mee bezig bent, de dag ervoor mee begonnen bent of pakt iets nieuws op. Wanneer je hulp nodig hebt kun je dat aan begeleiders Jorik of Maurice vragen. Heb je een leuk idee, maar weet je niet hoe je er aan kan beginnen? Geen probleem, je bent aan het juist adres. Jorik en Maurice helpen je jouw idee te realiseren.

Leren bij Tavaris

Je kunt hier leren lassen, werken met metaal, bouwtekeningen maken en nog veel meer. Daarbij leer je veilig werken met machines. In overleg is het mogelijk om VCA-certificaten te halen.

Naast praktische vaardigheden zijn we als team gericht op het ontwikkelen van jou zelfredzaamheid. We zijn een team dat samenwerkt, ontwikkelt en samen lacht. Jij bepaalt de richting en het doel waar je naartoe wilt en wij helpen je onderweg.

Onze trajecten

Bij alle locaties van Tavaris zijn er verschillende trajecten mogelijk vanuit:

  • Een Wmo beschikking
  • Een Wlz indicatie
  • Het UWV
  • Het PGB

Staat jouw financiering hier niet tussen? Neem dan onze contact met ons op via onze contactpagina.

Ben je op zoek naar of heb je vragen over een specifiek traject? Stuur een dan een bericht naar Laura, ons hoofd trajectbegeleiding Vragen begeleiders – Tavaris.nl

Tavaris-Kunst

In actie

Van een gekke tafel, gemaakt van een oude melkpomp, tot fantasierijke gelaste beelden. Hier, bij Kunst & Metaal is alles mogelijk. – Jorik Barteling begeleider en kunstenaar

Onze werkzaamheden zijn een middel om de deelnemer te dienen in zijn of haar persoonlijke groei. Dat staat altijd voorop. Toch komen uit die werkzaamheden vaak fantastische creaties en daar zijn we enorm trots op. Daarom hebben wij de verkoop van onze producten mogelijk gemaakt voor wie dat wil. Hoe dat werkt, vind je via onderstaande knop.

Maatwerk: Het is altijd mogelijk om een aanvraag te doen voor een maatwerkproduct. Dat doen we graag! Of wij je opdracht kunnen uitvoeren hangt van een aantal dingen af. Daarom werken wij alleen maar in opdracht na goed overleg.

Nieuws, Projecten & Ervaringsverhalen

Wij zoeken nog

Op dit moment zoeken we geen specifieke rol, maar je bent altijd welkom om eens te kletsen over wat je bij ons kan doen.

Aanmelden

Wil jij ontdekken of er bij Tavaris een geschikte rol, plek of activiteit voor jou is? Dan kan dat op verschillende manieren. Het makkelijkste is dat je een gesprek aanvraagt met een van onze trajectbegeleiders. Je kan dan zelf aangeven wat je wil en met wat je nog niet weet helpen we je onderzoeken.

Bij zo’n gesprek mag je natuurlijk een naaste of begeleider meenemen om je te ondersteunen. Wat jij prettig vindt. Heb je al een werk-, leer- en ontmoetplek van Tavaris op het oog? Dan mag je bij je aanmelding doorgeven waar je graag een dag(deel) wilt kijken. We ontvangen je dan graag daar.