Werken, leren en ontmoeten

Samen werken we aan verschillende klussen. Die bestaan voornamelijk uit tuinonderhoudswerkzaamheden. Meestal zijn we onderweg en op locatie aan het werk en zo af en toe werken we ook samen aan het onderhoud van ons gereedschap. Je kan hier in eigen tempo wennen aan het dagritme en onze technieken leren. Om je te ondersteunen in je ontwikkeling en vanwege veiligheidsredenen willen we dat iedere deelnemer een VCA-certificaat haalt. Die hoef je nog niet te hebben om je aan te kunnen melden. Wij helpen jou daar mee.

Alles wat wij doen, doen we in een fijne werksfeer. Onze begeleiding staat hierin voorop. De klussen en werkzaamheden die we samen uitvoeren, zijn uiteindelijk een middel om jou te helpen bij wat jij wil ontwikkelen.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 uur – 16:00 uur

Contact:

055 – 539 47 77 (algemeen nummer)

groen.tavaris@riwis.nl

Hoe is het hier?

We starten vanuit onze werkplaats bij NewTechPark op het Zwitsalterrein. Dat is onze thuisbasis en hier sluiten we onze werkdag ook af. We beginnen met een kop thee of koffie en bespreken dan de klussen en hoe we erbij zitten die ochtend. Daarna verzamelen we wat we nodig hebben en vertrekken met een kleine groep naar klussen op verschillende locaties. Aan het eind van de klus ruimen we samen op, rijden we terug naar onze thuisbasis en bergen ons gereedschap schoon op. We sluiten af met een korte reflectie van de dag.

We houden altijd koffie- en middagpauze. Dat doen we vaak op de locatie waar we aan het werk zijn.

Leren bij Tavaris

Onze werkplek geeft je stabiliteit en begeleiding, maar leert je ook om te gaan met verantwoordelijkheid en vrijheid.

Certificaten halen
We vragen iedere deelnemer die nog geen VCA-certificaten heeft om die te behalen wanneer je bij ons aan de slag gaat. Je hoeft die cursus niet alleen te doen of voor te bereiden. Wij zijn er om je daar mee te helpen, een mooie kans om je te ontwikkelen!

Onze trajecten

Bij alle locaties van Tavaris zijn er verschillende trajecten mogelijk vanuit:

  • Een Wmo indicatie
  • Een Wlz beschikking
  • Het UWV
  • Het PGB

Staat jouw financiering hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Ben je op zoek naar of heb je vragen over een specifiek traject? Stuur een dan een bericht naar Laura, ons hoofd trajectbegeleiding Vragen begeleiders – Tavaris.nl

Locatie-groen-personeel

In actie

“Op mijn vraag wat de deelnemers vinden van hun werk komt als eerste op; het bezig zijn, mensen ontmoeten, niet de hele dag thuiszitten en lekker buiten zijn. Kortom, weg achter die geraniums. Klussen is prettig, vooral in een sfeer waarin wel structuur is, maar geen dwang. Relaxed.” – Esra Bode (redactie) in gesprek met de deelnemers van Groen.

Nieuws, Projecten & Ervaringsverhalen

Wij zoeken nog

Op dit moment zoeken we geen specifieke rol, maar je bent altijd welkom om eens te kletsen over wat je bij ons kan doen.

Aanmelden

Wil jij ontdekken of er bij Tavaris een geschikte rol, plek of activiteit voor jou is? Dan kan dat op verschillende manieren. Het makkelijkste is dat je een gesprek aanvraagt met een van onze trajectbegeleiders. Je kan dan zelf aangeven wat je wil en met wat je nog niet weet helpen we je onderzoeken.

Bij zo’n gesprek mag je natuurlijk een naaste of begeleider meenemen om je te ondersteunen. Wat jij prettig vindt. Heb je al een werk-, leer- en ontmoetplek van Tavaris op het oog? Dan mag je bij je aanmelding doorgeven waar je graag een dag(deel) wilt kijken. We ontvangen je dan graag daar.