Werken, leren en ontmoeten

Ben je verzot op autorijden en heb je een geldig rijbewijs B? Kom dan eens langs bij Tavaris. Als deelnemer breng je hier post, kleine pakketten, wasgoed en andere dingen rond in Apeldoorn en omgeving. Vind je het leuk om meer met mensen bezig te zijn? Bij Tavaris zorgen we ook intern voor personenvervoer. Dit houdt in dat we deelnemers van en naar verschillende locaties brengen voor bijvoorbeeld een sportles.

Heb je (nog) geen rijbewijs, maar lijkt het je leuk om mee te werken aan het vervoer bij Tavaris. Dan kun je je ook aanmelden als bijrijder.

Onze werkzaamheden zijn, net als bij iedere locatie, een middel. Een middel om jou te ondersteunen in je persoonlijke groei. We focussen op wat je kan en graag doet. Jij bepaalt de richting en het doel waar je naar toe wilt werken. Wij helpen en ondersteunen je onderweg.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 uur – 16:00 uur

Contact:

055 – 539 47 77 (algemeen nummer)

vervoer.tavaris@riwis.nl

Hoe is het hier?

We starten gezamenlijk de dag met een kop koffie of thee. Daarna wordt de dag doorgenomen en verdelen we de ritten. In de meeste gevallen stap je in tweetallen in een busje, zo ben je nooit alleen en heb je een gezellige dag. ’s Middags is er ruimte om te lunchen en een gezellig gesprek aan te gaan. De sfeer is gemoedelijk en de begeleiding is altijd bereid tot een goed gesprek of een leuk grapje.

Leren bij Tavaris

Bij Tavaris Vervoer leer je werken volgens een planning. Je leert op afspraak te werken en tegelijkertijd flexibel te zijn.

Als team zijn we gericht op het ontwikkelen van jouw zelfredzaamheid. We zijn een team dat samenwerkt, ontwikkelt en samen lacht. Jij bepaalt de richting en het doel waar je naartoe wil en wij helpen je onderweg.

Onze trajecten

Bij alle de locaties van Tavaris zijn er verschillende trajecten mogelijk vanuit:

  • Een Wmo beschikking
  • Een Wlz indicatie
  • Het UWV
  • Het PGB

Staat jouw financiering hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Ben je op zoek naar of heb je vragen over een specifiek traject? Stuur een dan een bericht naar Laura, ons hoofd trajectbegeleiding Vragen begeleiders – Tavaris.nl

VD-20220920-0008

In actie

We gaan eerst naar het Oude Kantongerecht in de binnenstad van Apeldoorn, want daar ligt een zak met vuile was op ons te wachten. Deze brengen we straks naar de wasserette in Epe. Vervolgens rijden we door naar het los huus, een dagbestedingslocatie van Passerel, om daar spuitjes op te halen. We worden overal hartelijk ontvangen, soms met een kopje koffie of een glas water en ik merk dat Bert en Hubert een band met de mensen daar hebben. We worden begroet en maken met iedereen een praatje. Omdat ze deze route zo vaak rijden, weten ze precies waar de spullen staan die ze mee moeten nemen en andersom weten de mensen ook precies wie de chauffeurs en bijrijders zijn.’

– Fleur (voormalig redactie) op pad met Vervoer

Nieuws, Projecten & Ervaringsverhalen

Wij zoeken nog

Op dit moment zoeken we geen specifieke rol, maar je bent altijd welkom om eens te kletsen over wat je bij ons kan doen.

Aanmelden

Wil jij ontdekken of er bij Tavaris een geschikte rol, plek of activiteit voor jou is? Dan kan dat op verschillende manieren. Het makkelijkste is dat je een gesprek aanvraagt met een van onze trajectbegeleiders. Je kan dan zelf aangeven wat je wil en met wat je nog niet weet helpen we je onderzoeken.

Bij zo’n gesprek mag je natuurlijk een naaste of begeleider meenemen om je te ondersteunen. Wat jij prettig vindt. Heb je al een werk-, leer- en ontmoetplek van Tavaris op het oog? Dan mag je bij je aanmelding doorgeven waar je graag een dag(deel) wilt kijken. We ontvangen je dan graag daar.