Bert bij Tavaris Vervoer

Geschreven door Bert

Het begin

In 2017 melde ik mij bij Jos Schrijver om te beginnen bij Tavaris Vervoer (toen nog onder de naam Vervoer & Co). Tot mijn taak behoorde het vervoeren van goederen in de breedste zin van het woord. Met 3 dagdelen beginnen was het plan. Dit werd al gauw meer. Op een gegeven punt was ik 3 volledige dagen per week actief bij ‘Vervoer’.

Telkens een nieuwe stap

In 2019 heb ik een IRB-training gevolgd van de Stichting Rehabiliteit ’92. Dit om mezelf beter te leren kennen. Alles onder begeleiding van Jos.

Het vervoeren van goederen gaf mij veel voldoening. Dit gevoel werd nog sterker toen ik van 2021 ook personen ging vervoeren.

 

Een betaalde baan als chauffeur

In navolging hierop ben ik een opleiding tot taxi chauffeur begonnen onder begeleiding van Kees Hoedeman. Deze heb ik positief afgesloten met een examen bij het CBR. Nu ben ik in het bezit van een taxipas.

Als kers op de taart heb ik een betaalde baan gevonden met hulp van mijn Job coach Dorien Scholten. Ik ben in december 2022 begonnen.