Tavaris Vervoer staat voor u klaar.

Toegewijde medewerkers bij Tavaris Vervoer

Op een mooie dinsdagochtend verzamelt het team van Tavaris Vervoer zich bij de Bovenkruier. Ze staan o.a. klaar voor een interne verhuizing van een cliënt van Riwis Zorg & Welzijn. Het team bestaat uit Djim, Melvin, Ferdi, Bas, Danny, Willem en Jos, allemaal ervaren en toegewijde medewerkers van Tavaris Vervoer. Vandaag zullen Willem en Djim helpen bij een verhuizing.

Het is een belangrijke service om ervoor te zorgen dat de cliënten van Riwis Zorg & Welzijn veilig en comfortabel kunnen verhuizen binnen de verschillende locaties. Het team van Tavaris Vervoer heeft al jaren ervaring in het vervoeren van mensen, en ze hebben een reputatie opgebouwd voor hun vriendelijkheid en professionaliteit.

De verhuizing

De verhuizing die vandaag op de planning staat is voor meneer Van Dijk. Hij verhuist van een appartement op de begane grond naar een nieuwe kamer op de eerste verdieping. De woonbegeleiding heeft samen met de heer van Dijk voor de verhuisdatum alle persoonlijke spullen van dhr. van Dijk in verhuisdozen ingepakt. De te verhuizen inventaris staat op de begane grond en kan hierdoor gemakkelijk in de verhuisbus in geladen worden. Soms ontstaan er dilemma’s. Bijvoorbeeld wanneer er meer van Tavaris Vervoer wordt verwacht dan oorspronkelijk is afgesproken. Daarom is communicatie zo belangrijk. Gelukkig was dit bij meneer van Dijk niet het geval, maar het komt wel eens voor.

Op de nieuwe woonlocatie staan de nieuwe woonbegeleiders van de heer van Dijk op hem te wachten en helpen hem en Willem en Djim met uitladen en op gewenste plek neer zetten van zijn inventaris.
Na een vlotte verhuizing, zit meneer Van Dijk op zijn nieuwe kamer en kijkt tevreden rond. Hij bedankt het team van Tavaris Vervoer voor hun hulp en vriendelijkheid. Djim en Willem wensen hem veel geluk in zijn nieuwe ruimte.

Veel voldoening

Het team van Tavaris Vervoer werkt efficiënt samen en zorgt ervoor dat elke cliënt van Riwis Zorg & Welzijn veilig en met respect wordt behandeld. Ze luisteren naar de wensen en behoeften van elke persoon en proberen hun aanpak aan te passen om zoveel mogelijk aan die behoeften te voldoen. De mannen halen veel voldoening uit hun werk. Ze weten dat ze een belangrijke rol spelen in het ondersteunen van de cliënten van Riwis Zorg & Welzijn en het creëren van een nieuwe comfortabele en vertrouwde omgeving voor hen.