Week tegen Eenzaamheid met een beetje hulp van Tavaris Apeldoorn Breed

Week tegen Eenzaamheid

Tussen donderdag 28 september en woensdag 4 oktober draaide Nederland de schijnwerpers op de ‘Week tegen Eenzaamheid’ met het thema eenzaamheid en sociaal isolement. Het was een week vol speciale activiteiten waarbij mensen elkaar ontmoetten en nieuwe contacten konden maken. Riwis Zorg en Welzijn deed ook mee. Tavaris sloot zich met volle overgave hierbij aan!

Hartverwarmend initiatief

Een van de hartverwarmende initiatieven was het verspreiden van liefde in de vorm van rozen en handgeschreven kaartjes. De GGZ-teams ontvingen speciale promotiepakketjes, samen met prachtige rozen voor hun cliënten. Deze rozen waren niet zomaar rozen; ze waren gevuld met wensen, wijsheden en complimenten die waren geschreven door de medewerkers van Riwis. Tavaris Apeldoorn Breed kreeg de taak om maar liefst 1300 rozen te voorzien van deze persoonlijke boodschappen. Een uitdaging van formaat, maar de deelnemers van de werkkamer stonden klaar om deze klus met open armen aan te pakken.

Samen staan we sterk!

Met tafels vol rozen, om hen heen, gingen de deelnemers aan het werk. Terwijl de ochtend vorderde, vulde de werkkamer zich met de geur van verse bloemen en het geluid van vrolijke gesprekken. Tavaris is trots op zijn deelnemers en alle betrokkenen die hebben bijgedragen aan dit hartverwarmende initiatief. Bedankt aan iedereen die deel uitmaakte van dit bijzondere moment bij Tavaris Apeldoorn Breed. Samen staan we sterk!