Mooie reis van 9.5 jaar bij Tavaris Techniek

Een warm welkom

Wat een mooie herinneringen komen naar boven als ik terugdenk aan mijn tijd bij Tavaris Techniek. Het voelt als gisteren dat ik hier ongeveer 9.5 jaar geleden binnenkwam, toen het nog bekend stond als klus&co. Ik herinner me nog goed hoe ik me meteen welkom voelde. Mijn allereerste klus was samen met Dik, waar we samen aan het schilderen waren.

Ontwikkeling en zelfontdekking

Samenwerken ging niet alleen over het werk, maar ook over samen lachen en genieten van de mooie klussen en buitenklussen. Het was een plek waar ik altijd mezelf kon zijn, zelfs op dagen dat het even wat minder ging. Ik kan met trots zeggen dat Tavaris Techniek voor mij een plek is geweest waar ik niet alleen heb gewerkt, maar waar ik mezelf heb ontdekt en heb kunnen groeien.

Tavaris: Een prachtige werkplek

Ik kan oprecht zeggen dat Tavaris Techniek een prachtige werkplek is geweest. En zelfs nu, na al die tijd, ben je nog altijd welkom om een kop koffie te drinken of gezellig samen een broodje te eten. Dank jullie wel voor de mooie tijd die we hebben gedeeld. Jullie zullen voor altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben.

Groetjes rob vening

 

Een mooi wens van Fatiha aan Rob

Het ga je goed vriend,

Er is niks mis met je eigen weg te kiezen. Kijk hoe ver je al bent gekomen, niet hoe ver je nog hebt te gaan. Sta open voor veranderingen. Of je nu denkt of je het kunt of niet, in beide gevallen kun je gelijk hebben. Wees niet bang voor het onbekende, je zult versteld staan van wat je kunt bereiken en als het toch niet lukt: ervaring is een kostbaar goed en stelt je in staat een fout te herkennen als je die weer maakt.

Niemand is overal goed in (behalve ik), maar iedereen is wel ergens goed in. Tavaris is net een ouderlijk huis, ze steunen, helpen, leren je een vak, brengen je structuur, collegialiteit en respect voor elkaar. Ze geven jou de vleugels om je droom te volgen, te realiseren en als het niet lukt kan je altijd terugkomen met opgeheven hoofd. Tavaris is trots als je een baan of studie gaat volgen.

Groet Fatiha