Feest bij Tavaris

Een jaar vol hoogtepunten!

Feest bij Tavaris

Hoera! Tavaris bestond afgelopen december 1 jaar, en wat hebben we een geweldig jaar achter de rug! Om dit bijzondere moment te vieren, hebben we voor elke locatie feestelijke pakketten samengesteld vol heerlijke lekkernijen. Maar dat is niet alles! Ter ere van ons 1-jarig bestaan hebben we ook een prachtige krant gemaakt, vol hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Met als redactie de getalenteerde inbreng van o.a. Peter, Jan en Ronald, onder leiding van Nicole. Deze krant is niet zomaar een overzicht van ons eerste jaar; het is een verzameling van bijzondere verhalen, hoogtepunten en persoonlijke successen van al onze locaties. Wat zijn we trots op alles wat we hebben bereikt, zowel op creatief als persoonlijk vlak!

Een krant vol verhalen, en dit is nog maar het begin!

De vormgeving van de krant is tot stand gekomen door Peter, onze getalenteerde vormgever. Zijn ontwerp geeft de krant een uitstraling die perfect past bij Tavaris. Maar een krant zonder verhalen is als een leeg canvas, en daarom hebben Jan, Ronald en Nicole zich met enthousiasme gestort op het verzamelen van de inspirerende verhalen. Ook de locaties hebben hun eigen ervaringen en successen met ons gedeeld.

Doe mee met ons avontuur!

Door het overweldigende succes van onze jubileumkrant hebben we besloten om dit prachtige initiatief voort te zetten. In het komende jaar kunnen jullie vier keer genieten van nieuwe edities. Maar hier hebben we jullie hulp bij nodig! Samen maken we van elke krant een prachtig overzicht van wat Tavaris zo bijzonder maakt. Wil jij deel uitmaken van dit creatieve proces? Meld je dan aan voor de redactie van onze Tavaris-krant en help mee om de verhalen van succes, groei en inspiratie te verspreiden!

Interesse? Neem contact met ons op en ontdek hoe jij een bijdrage kunt leveren aan de volgende editie van onze Tavaris-krant.
Meld je hier aan: nkarssen@riwis.nl