Een samenwerking in zorg en creativiteit

Een speciale vraag

Het begon allemaal toen de VVT bij Tavaris Techniek aanklopte met een speciale vraag. Ze zochten naar een manier om hun zorg nog persoonlijker te maken voor de mensen die ze dienen. En zo ontstond het idee van de waakdoos. De vraag was simpel maar liefdevol: kon Tavaris Techniek een mooie houten doos creëren, een ‘waakdoos’, voor de naastbetrokkenen van cliënten in de VVT? Een waakdoos is geen gewone doos. Het is een bewaarplek voor herinneringen, een troostvolle metgezel tijdens de momenten van afscheid nemen. In deze doos vinden families steun en troost, terwijl ze waken bij hun geliefden in hun laatste momenten. Het is een klein gebaar, maar het kan een wereld van verschil maken.

Toen de vraag binnenkwam, aarzelde Tavaris Techniek geen moment. Met vakmanschap en toewijding gingen ze aan de slag. Tavaris Techniek sloeg de handen ineen met Tavaris Apeldoorn Breed. Samen zouden ze niet alleen een doos maken, maar een kunstwerk van troost en steun.

Toen de doos klaar was, was het de beurt aan de getalenteerde kunstenaar van Tavaris Apeldoorn Breed om haar magie toe te voegen. Met kwast in de hand en creativiteit in haar hart schilderde ze de doos in prachtige kleuren. Het is een symbool geworden van de kracht van samenwerking en de zorg die we koesteren voor degenen die het meest dierbaar zijn. Het beste van alles is dat deze waakdoos niet alleen functioneel is, maar ook een symbool van de liefdevolle verbinding tussen de gemeenschap en de zorg. Het toont aan hoe samenwerking en creativiteit een wereld van verschil kunnen maken in het leven van anderen.

Weer een project om trots op te zijn!