Mooie klus voor Techniek

Mooie klus voor Techniek

Het is inmiddels geen geheim meer. In een jaar vol verhuizingen verhuist Riwis Zorg & Welzijn tot slot haar hoofdbureau in de nabije toekomst naar de Bovenkruier 47.

Een deel van dat pand wordt al een tijdje gebruikt door onze creatieve dagbesteding en Groen(onderhoud) dagbesteding. Aan de overkant van het gebouw wonen 24 jongeren en werkt een team met bevlogen begeleiders. Straks zit ook al onze bedrijfsondersteuning lekker dichtbij die reuring en krijgen ze een (klein) deel van de actie mee waarvoor zij zich dagelijks voor inzetten.

Maar voor dat het zo ver is moeten alle kantoorruimten wel klaar zijn voor actie en dat waren ze nog niet. Tot kort geleden. De deelnemers van dagbestedingslocatie Techniek werken sinds deze week hard aan de kantoren en overlegruimtes. Die zijn over een tijdje spik en span. Klaar om een nieuwe centrale basis te vormen voor al onze collega’s. Wat heerlijk om deze technische ondersteuning gewoon zelf in huis te hebben.

Wil je meer weten over de dagbesteding bij Techniek omdat het je zelf een leuke dagbestedingsplek lijkt? Of misschien omdat je thuis wel wat topklussers kunt gebruiken? Stuur dan een mailt naar techniek@riwis.nl