De geur van hout geeft mij energie

Geschreven door Fatiha deelnemer van Tavaris Techniek

Geen angst of twijfels

Ik werk met hout bij Tavaris Techniek, daar ben ik de gelukkigste vrouw, moeder, dochter op aarde. Ik voel mij vrij om mijzelf te zijn. Houtbewerking voelt als een noot voor een musicus, ik voel geen angst of twijfels. De geur van hout geeft mij energie.

Investeren

Tavaris Techniek laat keer op keer zien dat zij er voor de mensen/deelnemers zijn en de problemen van de organisatie afwentelt. Ze investeren ook in moeilijke tijden in nieuwe machines en zorgen ervoor dat de veiligheid boven alles gaat.

Maak iets van je leven

Ik ben de oudste deelnemer bij de houtbewerking en ik kan uit ervaring tegen iedereen zeggen: ‘Maak iets van je leven, tart het lot’.

 

“Door jezelf bezig te houden, houd je in werkelijkheid van het leven”

                                                                                     -Kahlil Gibran-

 

Durf: durven is misschien je balans kwijtraken maar niet durven is jezelf kwijtraken.

Deel: deel de pijn, angst, je verdriet, je vreugde en je succes.

Geniet van alles wat je doet.

Fatiha | deelnemer Tavaris Techniek